Monday, July 15, 2013

Menu Berbuka Day 5

Lokasi:Tehran,Iran.
Tarikh: 15/07/2013
Masa: 2138hrs

As Salam,

Rasanya dah lama Chek tak update blog disebabkan kesibukan(sibuk buat persiapan nak pergi posting ke Tehran,Iran).Alkisahnya,sebulan sebelum bertolak(bertolak dari Malaysia 01/07/2013 KUL-DOH-IKH) ,Chek sibuklah buat beberapa persiapan akhir(last minute la katakan)...time tu la nak buat Visa,time tu la nak beli barang keperluan dapur bagai...dan mcm2 lagi ler....mana nak kemas rumah lagi,mana nak settlekan keje kat office sebelum amik unpaid leave selama 1thn,mana nak handover keje2 kat office.Huh....time tu rasa mcm nak invent time machine jer rasanya....Hehehehe...Alhamdulillah,kami selamat sampai di Tehran,Iran pada 02/07/2013.Okler...terlebih plak...


Menu Berbuka hari ini
1.Nasi Putih
2.Ikan Talapia goreng bercili
3.Masak lemak fucuk+kobis
4.Telur dadar special(berkeju)
5.Air milo panas

Fuuuhhhhhhhhhhhhhhhh.......gerenti kenyang mlm nie....hehehe.

No comments:

Post a Comment